3r d'ESO Llegidors"Un llibre és la nau més adient per viatjar lluny"
Emily Dickinson 

3 comentaris:

 1. El llibre que recomano es diu "Percy Jackson i els deus de l'Olimp".Es tracta d'una colecció de cinc llibres escrita per Rick Riordan, que ja està acabada
  Tracta sobre el món actual, en el qual els dgus de l'antiga mitologia grega encara estàn presents. I l'Olimp (casa seva) va variant la seva posició cada un parell de segles. Actualment es troba al pis 200 de l'Empire State (New York). I la història parla sobre un noi molt carismàtic anomenat Percy Jackson, que és un fill de Posidó tot i que no ho sap. (Posidó és el deu del mar, dels cavalls etc.)El fet de que sigui el fill d'un dels tres déus més poderosos el fa molt poderós a ell també. Però el problema és que, després de la segona guerra mundial, aquests tres deus van probir-se entre ells tenir més fills semideus, ja que eren perillosos. El Percy acabarà arribant al Campament Mestís (un campament d'entrenament per semideus) i és tornarà un gran heroi, coneixent a molts amics i enemics entremig.
  Aquesta colecció de llibres és la meva preferida i el Percy Jackson el meu personatje de llibre preferit, i el recomano molt, a més de que llegint-lo aprens molt de la mitologia grega sense adonar-te.

  ResponElimina
  Respostes
  1. M'ha agradat molt la ressenya però m'agradaria dir que l'olimp no es troba al pis 200 sinó al 600.

   Elimina
 2. Hola a tothom!!! Durant el curs m'he llegit un munt de llibres i n'hi han molts que m'han agradat, però si n'hagués de triar un em quedaria amb "Un tresor a la neu" de Marie McSwigan. Aquest llibre està basat en un fet real i és per això que l'he trobat fascinant. A un petit poble de Noruega anomenat Rwisky, hi viu la família d'en Peter. A Noruega s'hi viu molt bé fins que un dia els Nazis arriben amb uns grans barcos. Tot el poble es reuneix i decideixen que han d'amagar tot l'or i portar-lo a Amèrica. Entre tots, elaboren un pla on en Peter i el seus amics hauran de carregar l'or de mica en mica als trineus i portar-lo a una cova. Allà l'oncle del Peter (en Víctor) el carregarà a el seu vaixell i se n'anirà a Amèrica.

  El llibre em va agradar molt tot i que el principi és un pèl avorrit.

  ResponElimina