dimecres, 23 de gener de 2019

Decidim decidir: enquesta

Enquesta

24 comentaris:

 1. A mi m'ha agradat molt el pont de l'amistat perquè el relat té coherència i està molt ben estructurat.

  ResponElimina
 2. M'agradat molt el tunel del temps sense dubtar, perquè penso que es original s'enten molt be i a més a més no hi ha parts de llarga descripcio, osigui que no hi ha cap moment en que sigui aburrit

  ResponElimina
 3. A mi m'ha agradat molt es una historia que esta ben estructurada no et canses de llegir

  ResponElimina
 4. M'ha agradat molt "Una vida en aquest món" perquè està molt ben redactat, el vocabulari és adequat. El relat és molt diferent i l'argument m'ha agradat molt, sobretot, perquè parla d'un tema molt recent. Per això m'agrada, m'ha enganxat a acabar-lo. Està molt ben escrit i estructurat. També m'ha agradat perquè és diferent en comparació als altres, felicitats a l'escriptor.

  ResponElimina
 5. A mi m'ha agradat molt la història del ( el tunnel del temps)
  M'ha agradat molt, ja que el canvi que fa del temps, la manera en que ho compara totes les petites coses, els petits detalls. També m'agrada molt ja que la història no passa en la nostra època i ambienta molt bé el ambient i tots els espais per on passa el protagonista. La persecució, no és molt emocionant ni violenta, però descriu molt bé l'espai per el qual hi passa, com bé he dit avants, gràcies a la manera en que et descriu els espais i els moments, quan llegeixes tota la història, et fa entrar dins de la història i on passa tota la història.

  ResponElimina
 6. A mi m'ha agradat molt el pont de l'amistat ja que està molt ben estructurat i té molta coherència. També m'ha agradat molt perquè és molt divertida la història.

  ResponElimina
 7. A mi el relat curt que m'ha agradat més ha sigut el de tres dies i una vida. M'ha agradat perquè és un text molt original i no es fa pesat de llegir. També m'ha agradat molt perquè et fa reflexionar moltíssim sobre les coses realment importants de la vida, i et fa entendre que has de viure cada dia com si fos l'últim.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Estic molt d'acord amb tu Lucía es un text que et fa reflexionar molt.

   Elimina
 8. Jo he botat "junts", perquè penso que és un tema molt interessant i per altra part molt trist. Penso que el text està molt ben escrit, i fa servir un vocabulari correcte. Sobretot no es fa pesat ja que és una història molt entretinguda. M'ha agradat moltíssim, moltíssimes felicitats.

  ResponElimina
 9. El relat que he escollit jo és "Cas: 3inste1n", ja que trobo molt original la idea de voler imitar un informe policial. També m'ha cridat molt l'atenció que fa servir un vocabulari molt adequat, i juntament amb l'adulta i seriosa manera de parlar, penso que fa l'informe encara més creïble. Ja sense comptar amb els elements que hi posa per separar les diferents escenes o més ben dit paràgrafs.

  En definitiva, aquest relat m'ha semblat molt interessant i penso que l'autor/a l'ha escrit amb molta gràcia. Enhorabona! :)

  ResponElimina
 10. El relat curt que més m'ha agradat i el que més m'ha semblat més interessant ha estat el de "NEULA", perquè és una història que està ben estructurada i entretinguda, perquè només llegint el principi ja vols saber com acaba el final.

  M'ha agradat com la escrit perquè no només a utilitzat un bon vocabulari si no també ho ha sabut argumentar, això fa que els lectors/es ho puguin entendre bé.

  Per acabar vull dir que es un relat que m’ha agradat molt llegir-lo, el recomano a tothom. FELICITATS AL AUTOR/A!!!

  ResponElimina
 11. M'ha agradat molt el relat curt de 3 dies i 1 vida perque et diu que la vida es disfruta mes amb familia i sent feliç que tenin molts calers, et dona una gran leccio, ho racomano molt.

  ResponElimina
 12. Jo he votat el relat curt titulat "TRES DIES I UNA VIDA" ja que m'ha agradat molt. M'ha fet sentir com si jo siguès el protagonista i en tot moment tenia ganes de llegir el final ja que és un relat que et dona molta intriga fins al final. També m'ha ensenyat diferents aspectes com per exemple que la vida s'ha d'aprofitar al màxim. Un detall que m'ha agradat d'aquest llibre ha estat que hi sortís el meu nom.
  ENHORABONA AL AUTOR O AUTORA!!

  ResponElimina
 13. El relat que jo he escollit ha sigut "3 dies i una vida" Crec que es un relat curt pero intens, ja que t'ensenya bastants valors de la vida com ara l'amor de les persones que t'estimen. Despres de llegir aquest relat m'he sentit molt identificat. En definitiva un bon relat amb molts valors que raonar rectificar i reflecionar.

  ENHORABONA!

  ResponElimina
 14. El relat que més m´ha agradat ha sigut "Junts" m´ha fet reflexionar molt ja que es una historia trista, es curta però en el fons es llarga. Moltes felicitats per l´escriptor/a!!

  ResponElimina
 15. A mi m'ha agrdat molt "neula". Ho ha fet molt be, pensò que es molt interesant i molt trist. Felicitats t'ho has curat moltissim!

  ResponElimina
 16. L'autor ha eliminat aquest comentari.

  ResponElimina
 17. El relat que jo he escollit ha sigut "Una vida en aquest món" perquè està molt ben redactat, el vocabulari és adequat. El relat és molt diferent i l'argument m'ha agradat molt,també ho ha sabut que els lectors/es ho puguin entendre bé. Sobretot no es fa pesat ja que és una història molt entretinguda. També m'ha agradat molt perquè et fa reflexionar molt sobre les coses realment importants de la vida, penso que es molt original . Felicitats a la autora .

  ResponElimina
 18. Jo he votat igual en la diferència. Trobo que està molt ben redactat. I parla d'un molt bon tema. Felicito aquell/a que l'hagi escrit, segueix escribint!!!

  ResponElimina
 19. Per mi tres dias i una vida esta molt ben pensat i elaborat ja que et fa reflexionar i pensar en que tens que aprofitar la vida i gaudir-la amb les persones que estimes.

  ResponElimina
 20. La veritat es que tots estan molt ben pensats i redactats decantar-se per un es molt complicat!!!

  ResponElimina
 21. Jo he votat un dels més simples, el pont de la amistat ja que es ven curtet i et dona una lliçó.

  ResponElimina
 22. També m'ha agradat molt el de la Laura, es molt interesant i recomanable.

  ResponElimina