dissabte, 25 de gener del 2020

Dret a decidir quin relat s'endurà el vostre beneplàcit

Escull, llegeix, decideix i opina. Quin relat t'ha semblat el millor? VOTA

27 comentaris:

  1. Sóc el Dídac Antolí de 2n D.
    El relat que més m'ha agradat ha sigut un que s'anomena "El silenci el crit més gran" ja que és una història que des de el meu punt de vista està molt ben escriya i el missatge que transmet és molt bonic ja que el més important que tindàs mai en la vida després de la família seràn els teus amics.

    ResponElimina
  2. Soc l'Artur de 2n D
    Jo he botat El silensi el crit més gran perquè m'ha semblat una història molt realista i molt ben detallada sobre una noia la cual pateix cyberbullyng i s'acava suicidant. tambè m'ha agradat molt que expliques els sentiments de la amiga de la victima i que donguès a entendre que per no demanar ajuda pots acabar molt malament.

    ResponElimina
  3. Soc la Raquel Rodríguez de 2n D.
    El relat curt que més m'ha agradat ha estat "El malson". penso que la idea que vol donar és molt clara i que el seu punt de vista està bastant encertat.és molt important ser consicient del medi.

    ResponElimina
  4. Soc el Marc Rabadan de 2nD
    El relat que mes m'ha agradat ha estat "El meu millor amic". Perquè es un tema de avui en dia que els hi passa a molts adolescents i et fa pensar molt. El final no mel esperava!i

    ResponElimina
  5. Hola soc el Javi Galindo de 2n D .
    A mi el relat curt que més m'agradat a sigut el de "el meu millor amic perquè explica totalment els adolescents d'ara que es pensen que son millors que tothom la gent ha de pensar en això i no tractar els altres com que tu ets millor i que el pots m'anar el que ha de fer i el que no . Els nens i nens no s'han de fixar en qui es i qui porta a dins i no tant de fora .

    ResponElimina
  6. Hola soc en Jep Coll de 2n D
    Jo he escollit el relat de: "Vida o mort" perquè m'ha impactat molt perquè son coses que poden passar de veritat amb les malalties contagioses i perquè l'últim que t'esperes a la vida es morir com mor la Sunita





























    ResponElimina
  7. Hola soc en Yahya de 2eso A
    El relat que mes m'ha agradat a suigut el de "vida o mort" m'ha impactat de tants tipus de mort que et poden passar a la vida i no agradaria mori com la mort d'aquesta noia la sunita.

    ResponElimina
  8. Hola soc la Mireia Cano de 2eso A.
    El relat que més m'ha agradt es "el emu millor amic".
    M'ha semblat molt original. Peró em fa una mica de pena la Maria.

    ResponElimina
  9. Hola! Soc la Marta Trull de 2n D'ESO D.
    El relat que m'ha agradat més es el de: "La Fàbrica Bubble i el plàstic".
    M'ha agradat perquè parla sobre el problema de com afecta el plàstic al canvi climàtic i com contamina l'entorn provocant la mort dels animals. L'he trobat molt original i m'ha agradat que tots junts acabessin trobant una solució al problema.

    ResponElimina
  10. Hola llegidors!
    Jo el relat curt que he triat ha estat el de "diferents realitats". Aquest relat m'ha agradat molt ja que m'ha fet veure que tothom és diferent. He pogut saber el punt de vista d'una persona amb un trastorn mental. Està molt ben redactat i dona una bona lliçó al final.

    ResponElimina
  11. El relat que m'ha semblat més interessant i diferent ha estat el de "diferents realitats". És molt diferent als altres i explica una història molt ben redactada amb un final molt maco.

    ResponElimina
  12. Hola soc la Susana Fernández segon B. El relat que més m'ha agradat a estat el de "No miris el vieo" esta molt ben explicat i qüasi bé no hi havien faltes. El tema era bastant original i no mha resultat passat llegir-ho.

    ResponElimina
  13. Hola llegidors!
    Jo he votat el relat "Vetela" es sencill i esta ben redactat m'ha sorpres la capacitat d'enpatia que et fa sentir aquest relat.
    Bon final

    ResponElimina
  14. Hola,llegidors el relat curt que mes m ha agradat a estat "El meu millor amic". M'ha semblat molt original ja que molts relats son de coses molt surrealistes i els personatges que a agafat el autor estan molt ben buscats ja que la història transmet pena.

    ResponElimina
  15. Hola, sóc la Sara Regueiro de 2nB
    El que m'ha agradat més a sigut el relat "perill m'escriuen" per què crec que és un cas molt real sobretot entre els adolescents i crec que es molt original sobretot per la lliçó que ens dona a entendre

    ResponElimina
  16. Hola, sóc la Laura Alvarez de 2nB.
    A mi m'ha agradat molt el relat de "Vida o mort". L'he trobat molt original i profund, a més, reflexa una situació semblant a casos reals d'emigrants.

    ResponElimina
  17. Uep com va llegidors? El relat que mes m'ha agradat ha estat el de "No miris el video" perquè crec que és bastant original. L'únic que no m'ha agradat ha estat que el final no sigui gaire sorprenent.

    ResponElimina
  18. Hola,sóc el Biel.
    El relat que mes m'agrada es "Dues realitats"ja que penso que al final és molt bo i també es nota que els personatges estan molt treballats.

    ResponElimina
  19. Hola, sóc la Salma del 2B.
    El relat que més m'ha agradat es el de " Mai més " perque a mi m'agrada molt quan la protagonista decideix canviar la seva vida cap a bé i separar-se de la persona " tóxica " que li fa mal.

    ResponElimina
  20. Hola, sóc la Nadia Delgado de 2nB.
    Jo he triat el relat de "Vida o mort". He trobat que és molt semblant a algun cas actual.

    ResponElimina
  21. Hola,sóc el Pol casquet de 2nB.
    El relat que més m'ha agradat ha esta ,"El meu millor amic".
    perqué em sembla molt original.

    ResponElimina
  22. Hola soc la Noa de 2n B.
    El relat que més m'ha agradat ha estat "el meu millor amic". Em sembla molt real. Penso que és un relat molt elaborat i original.

    ResponElimina
  23. Hola soc el Gerard Caudet de 2nA i el relat que mes m'ha arribat a interesat es el de "Vida o Mort" perque m'ha ensenyat que hi han diferentes malalties i sobretot m'ha fet donarme conte que tenim una vida mokt bona comparat amb gent que ho passa malament

    ResponElimina
  24. Hola, sóc en Pau Moreno de 2nA i el relat que més m'ha agradat ha sigut "El silenci el crit més gran" perquè en l'història fa que es pugui sospitar alguna cosa però no ho saps amb certesa i també perquè m'ha sorprés que al final l'Helena es suisides.

    ResponElimina
  25. Hola sóc la Mireia Pérez de 2n D i el relat que més m'ha agradat a estat "Vida o Mort" perque es una historia en la que una nena decideix entre la vida o la mort i finalment per desgracia acaba morin sola per culpa de la enfermetat de la que estava fugint .

    ResponElimina
  26. Hola sóc la Gina Medalla, i mà agradat molt el relat curt "Mai més" pq la protagonista s'adona del problema i marxa de allà

    ResponElimina
  27. Hola llegidors i llegidores! Sóc la Laura Vilaró de 2n d'ESO C i m'agradaria expressar la meva opinió sobre els relats escollits; un dels escrits que m'ha agradat més ha estat el de "El dilema dels recursos", tot i que també m'han agradat altres com "Diferents realitats" o "El meu millor amic", etc.
    En general, m'han agradat més els citats anteriorment per la manera d'empatitzar, descriure i narrar la història.
    Gràcies per l'atenció.

    ResponElimina