diumenge, 10 de maig de 2020

Microrelats de confinament

Malgrat les circumstàncies que vivim, la literatura no s'atura pas ni en el pitjor dels casos. Us deixo aquí un tast en aquests dos arxius que s'obriran tan sols clicant al damunt. Un conté els millors microrelats que heu escrit i un altre una enquesta perquè decidiu quin més us ha agradaTextos - Enquesta

54 comentaris:

 1. El Microrelat que més m'ha agradat ha sigut el 6 ja que m'ha transmes molts sentiments

  ResponSuprimeix
 2. Personalment tots m'han agradat bastant, però hi ha un que més, el microrrelat número 11 es el que he votat, ja que es molt interesant al principi i canvia la cosa al final.

  ResponSuprimeix
 3. A mi el microrelat que més m'ha agradat ha sigut el 2 perquè té molta veritat i perquè esta molt ven redactat i s'enten molt bé

  ResponSuprimeix
 4. A mi m'han agradat molts peró el que més ha sigut el 2 perquè el que diu es veritat, hem de gaudir de la vida i de les persones que ens envolten

  ResponSuprimeix
 5. Personalment he votat el microrelat número 4 perquè m'ha agradat el tema que tractava, que els primers que ens hem d'estimar i agradar som nosaltres mateixos i perquè està bastant ben escrit.

  ResponSuprimeix
 6. Hola soc la Gina Medalla i a mi ma agradat molt el microrelat numero 3 perque al principi sembla que sigui molt profund i que tingui un doble sentit pero al final veus que es una cosa super senzilla

  ResponSuprimeix
 7. Personalment, m'han agradat molt tots, estan molt ben escrits i la veritat és que et fan reflexionar molt, però he votat el 8, donat que m'ha agradat molt com estava redactat i m'ha fet pensar molt.

  ResponSuprimeix
 8. Hola, sóc l'Anna Sala. A mi m'han agradat tots però el número 10 especialment ja que a vegades per els diners o les aparences que causis amb el que tens fan que la gent vingui o deixi d'anar amb tu.

  ResponSuprimeix
 9. El microrelat que més m'ha agradat ha estat el número 3 ja que em crec que amaga un missatge molt més profund del que sembla.

  ResponSuprimeix
 10. A mi m'ha agradat especialment el microrelat 2, perque m'agradava molt com estava escrit i perque et fa raonar.

  ResponSuprimeix
 11. Elmicrorelat que més m'ha agradathasigutel número 8ja que m'hafetreflexionar sobre si realment em coneixo a mi mateix.

  ResponSuprimeix
 12. Jo sóc en Pau de 2n A i he votat el microrrelat numero 11 ja que en molts dels altres dona importància a les persones, i en el numero 11 dona importància al gos. També perquè et penses que és un lladre o algú que ha entrat a casa teva i de sobte és el gos, els humans tenim molta imaginació.

  ResponSuprimeix
 13. Hola soc el Pau de 2nB i el microrelat que m'ha agradat més a sigut el 4 ja que el significat que transmaet està molt bè i es que les persones que san de estimar més hem de ser nosaltres.

  ResponSuprimeix
 14. Hola soc el Pau de 2nB i el microrelat que m'ha agradat més a sigut el 4 ja que el significat que transmaet està molt bè i es que les persones que san de estimar més hem de ser nosaltres.

  ResponSuprimeix
 15. Hola, sóc la Laura de 2nB i jo he escollit el relat número 6, ja que m'identifico amb la protagonista. El fet d'enfonsarte en un llibre, pelicula o serie et fa desconectar d'una vida sencilla i monotona, et fa creure que tu ets la/el protagonista d'aquella historia.

  ResponSuprimeix
 16. Sóc la Martina de 2nC i he escollit el relat número 9. Trobo que és molt profund i està molt ben escrit. Descriu molt bé tots els fets i t'hi pots identificar.

  ResponSuprimeix
 17. Hola, sóc la Raquel Morales de 2nC. He escollit el relat número 10 ja que el tema del que parla, ha passat de veritat alguna vegada i t'adones de qui es un/una interessat/ada.

  ResponSuprimeix
 18. Bon dia llegidors. Sóc el Marc Guzmán i a mi, el microrelat que més m'ha agradat ha sigut el número 11 ja que té un toc graciòs per part de la persona, ja que no recordava que tenia un gos.

  ResponSuprimeix
 19. He votat el microrelat número 8 perquè m’encanta la idea que intenta transmetre; quan ja no et queda la teva rutina marcada, només et queden les teves pròpies idees i emocions.
  D’altra banda, també m’han agradat molt el microrelat número 2, 6 i també l’11 per l’humor que hi aporta. En definitiva, tots són molt xulos.

  ResponSuprimeix
 20. Hi han hagut molts microrelats que m'han agradat però el microrelat que m'ha cridat més l'atenció ha estat el 6, perquè la manera en que estava escrit m'ha semblat molt sincera i m'ha transmés molt.

  ResponSuprimeix
 21. Jo he votat el dos perque era molt divertit i m'agradava en la manera en que estava escrit

  ResponSuprimeix
 22. Marc Bengoechea Illa12 de maig de 2020, a les 8:38

  A mi el que més m'ha agradat ha sigut el microrelat 10. Ja que en la meva opinió crec que en els fons tots ens basem en els diners per fer noves amistats, i aquest text ho exemplifica a la perfecció.

  ResponSuprimeix
 23. Raquel Rodríguez Ariza12 de maig de 2020, a les 9:23

  Hola Llegidors! El microrelat que he votat ha estat el núm.8. Considero que té un punt de vista encertat pels meus pensaments.

  ResponSuprimeix
 24. Jo he votat el relat número 11, i és el que a mi més m'ha agradat, m'ha agradat molt que al final la història fagi un gir i canvï totalment. M'ha fet riure molt.
  Tot i que, el relat número 8 també m'ha agradat molt i m'ha fet veure la nostre situació actual i trobar a faltar la rutina. En general trobo que tots estan molt ben fets.

  ResponSuprimeix
 25. Jo Sóc la Samira i he votat el 3 però ha sigut molt difícil escollir un.
  Al principi ha sigut molt interessant perquè no saps el que passará i al final és un final tan sencill però a la vegada tan perfecte.

  ResponSuprimeix
 26. Jo he escollit el microrelat 10 ja que parla d'un fet real, que pot passar a la vida real, encara que ho trobo vergonyós, i m'ha fet pensar-hi.

  ResponSuprimeix
 27. El que mes m'ha agradat es el 11 ja que al principi sembla una escena de por d'una pel.licula pero al final canvia tot.

  ResponSuprimeix
 28. A mi el que més mha agradat és el 5, es molt intrigant i el final no t'el esperes. Esta molt bé.

  ResponSuprimeix
 29. Jo he escollit el 10 ja que es molt real el relat ja que passa molt sobint i també perque esta ben escrit!

  ResponSuprimeix
 30. A mi el que mes m'ha agradat es el 13, ja que es breu, pero directe i molt impactant.

  ResponSuprimeix
 31. A mi personalment, el relat que més m'ha agradat ha estat el número 4 ja que l'he trobat molt maco i profund.

  ResponSuprimeix
 32. A mi personalment el que mes m' agradat es el 10 ja que es el que diu al Marc explica molt be

  ResponSuprimeix
 33. El microrelat que més m'ha agradat és el núm. 3
  M'ha fet gracia que s'estava socarrant pel sol i que no sabia on estava perque algún cop m´ha pasat a mi al quedar-me adormit sobre la tovallola.

  ResponSuprimeix
 34. A mi el microrelat que mes m'ha agradat ha sigut el 13. Ja que tracta d'un tema en el que tothom ha de pensar ademes de que per molt que sigui breu esta ben redactat.

  ResponSuprimeix
 35. A mi el microrelat que més m'ha agradat ha sigut el 1. Ja que tracta d'un tema molt adien per el cas. M'ha semblat molt divertit, encare que hem feia una mica de pena la filla den Juan.

  ResponSuprimeix
 36. El microrelat que mes m'ha agradat ha estat el 3, perque esta molt ben redactat i et pensas que està passant una cosa quan en realitat es una altre.

  ResponSuprimeix
 37. El microrelat que més m'ha agradat ha estat l'1 perquè ésta molt relacionat amb el que esta passant avui en dia.

  ResponSuprimeix
 38. El microrelat que he votat a sigut el 2n le votat perquè te un final original.

  ResponSuprimeix
 39. El microrelat que més m'ha agrada a mi és el 4. Trobo que és un tema el qual molta gent es pot sentir representada a la nostra edat, a part de que considero que és una forma molt interessant de veure-ho.

  ResponSuprimeix
 40. Hola, jo sóc el Biel de 2nB. He votat el microrelat, numero 4, ja que magrada les preguntes que et planteja i la paradoxa que crea. I a part esta molt ven escrit.

  ResponSuprimeix
 41. Hola, jo sóc el Biel de 2n. He votat el microrelat, numero 4, ja que magrada les preguntes que et planteja i la paradoxa que crea. I a part esta molt ven escrit.

  ResponSuprimeix
 42. Sóc Pol Casquet a mi el microrelat que mes m´ha agradat ha sigut el 8. Es molt real,et fa reflexionar està clar que hem de tenir clar que la vida està plena de fets i evidenment si és redueixen aquests tenim els pensaments.Ara només caldria esbrinar si tenim la capacitt d´evolucionar sense pensaments o sense fets, jo crec que tot a dánar en línea i ni una cosa ni una altra ens pots faltar per viure, viure amb molta felicitat.!

  ResponSuprimeix
 43. Hola jo sóc la Babet Serratosa de 2nB i he votat el microrelat 4 perquè em sembla que transmet un missatge molt important i està molt ben escrit

  ResponSuprimeix
 44. Hola soc el Javi Galindo de 2nD ,a mi m'agradat molt el microrelat 7 perquè es una cosa actual que no s'ha sap res de que es ni res i apart em sembla que esta molt ben escrit .

  ResponSuprimeix
 45. Hola sóc el Gerard Ararà i el microrelat que m'ha agradat més ha sigut el 5 ja que és una història que és de acció i en cap moment t'esperes que pasi allo

  ResponSuprimeix
 46. Hola sóc el Jordi Felipe i el microrelat que més m'ha agradat ha sigut el número 11 ja que el final canvia, fa un gir que ningu s'espera i això m'ha ha agradat, tot i això tots els microrelats m'han agradat bastant.

  ResponSuprimeix
 47. Hola sóc la Gabriela Carcasses i malgrat que tots m'han agradat bastant, el meu microrelat favorit ha estat el 3r ja que a part d'estar bastant ben escrit, t'enganxa i aconsegueix que tinguis ganes de saber que està passant i el perquè de tanta tensió.

  ResponSuprimeix
 48. Hola sóc la Sinnia Suleiman, la veritat és que tots els microrelats són molt interessants i bons. Ha estat difícil triar quin de tots era el millor, però a la fi em vaig decidir per l'últim (13), m'ha agradat per la manera en què s'expressa ja que et fa rumiar bastant i també que no sempre és fàcil sentir-te perdut, desorientat sense saber que fer ni perquè et sents d'aquesta manera. i encara que el microrelat a estat massa breu deixa un gran significat darrere d'aquestes paraules.

  ResponSuprimeix