dimecres, 24 de febrer del 2021

Creació literària i relats de km.0

 Llegiu el vostres relats curts creats en el marc de la matèria de Llengua catalana. Un cop feta la lectura, omple el formulari següent per fer-ne una valoració.


33 comentaris:

  1. Hola soc la Salma El Baqqali, i el relat que més m'agradat és, d'una banda el relat titulat: Secrets Mortals i d'altra banda, el relat titulat: El desamor d'alguns.

    ResponElimina
  2. Hola, sóc el Carles Gordillo i el relat que m'agrada més ha sigut: secret mortals perquè m'agraden molt els relats que tracten de assassinats i investigacions.

    ResponElimina
  3. Hola, soc el Cristian Zarza, els relats que més m'han agradat han sigut el desamor d'alguns, ja que és molt bonic i a la mateixa vegada tràgic i interessat i també el titulat El cas Fisher, ha estat molt interessant i sorprenent.

    ResponElimina
  4. Hola, sóc la Irene Gago i el relat que més m'ha agradat ha estat el de "Em dic Manila". M'ha recordat a la pel·lícula de "La vida de Pi" la qual m'encanta, però m'hagués agradat saber que passa després del final. Suposo que serà per a la imaginació de cadascú.

    ResponElimina
  5. Hola, sóc la Sara Alcantara i els dos relats que més m'han agradat han estat "Fine line", ja que crec que ha estat molt bonic perquè tracta sobre l'amor incondicional d'una mare cap a la seva filla, "Perseguint un somni", ja que crec que ha estat molt inspirador i tracta sobre els somnis que qualsevol persona pot tenir i per últim "La seva olor", que personalment crec que ha estat molt tendre, i és un tema que potser la gent no s'ha parat a pensar gaire.

    ResponElimina
  6. Hola, sóc la Berta Domènech i els dos relats que més m'han agradat són "els secrets mortals", ja que està escrit molt bé i és molt interessant. I "el desamor d'alguns", perquè a part que està molt ben escrit, és molt interessant i m'agrada aquest tipus de lectura.

    ResponElimina
  7. Hola, sóc l'Óscar Ramírez i els relats que més m'han agradat han estat: Secrets Mortals perque era molt interessant i m'agraden molt els asesinats, i l'altre a estat: El cas de Fisher, perque ha sigut molt interesant.

    ResponElimina
  8. El relat que més m'ha agradat ha estat el de "La seva olor", perquè parla d'un tema que m'ha semblat molt creatiu i innovador, també estava molt ben escrit.

    ResponElimina
  9. Hola, sóc la Irene Benítez i els dos relats que més m'han agradat han sigut: Mònica Cooper i Anys irresponsables que cremen. Aquests dos relats m'han fet sentir l'història de veritat.

    ResponElimina
  10. Després de llegir-me tots els relats, he de dir que n'hi ha més d'un que m'ha agradat molt.
    Però al final he conclòs que el que més m'ha agradat ha sigut el relat amb el títol de "Monica Cooper", ja que m'agrada la manera en que explica com de vegades ha de passar alguna cosa, per saber realment qui t'estima en aquest cas qui són els teus amics/es. També m'ha agradat per la manera de redactar el text, m'ha sigut fàcil i dinàmic llegir-lo i no m'he perdut en cap moment."

    ResponElimina
  11. Per a mi, el relat què més m'ha agradat ha sigut "La seva olor".
    El que més m'ha agradat del relat curt ha sigut la manera d'expressar-se a l'hora de redactar-lo, a part que la història que passa en el relat està bé pensada. 8/10

    ResponElimina
  12. Llegint tots els relats curts n'hi ha més d'un que m'han agradat.
    Però el que més és el de "La seva olor" perquè era molt creatiu i també et deixa amb la intriga de com acaba, tambè s'ha de dir que estava molt ben escrit i molt ben pensat.

    ResponElimina
  13. Hola bon dia! El meu relat preferit ha estat el desamor d'alguns! La parella de l'Aroa, en Mauro, s'enamora de la millor amiga de l'Aroa, l'Elena, i ella s'enamora d'ell. Al principi intenten portar la seva relació a amagades, però en Mauro vol trencar amb l'Aroa per estar lliurement amb l'Elena. Desgraciàdament, l'Aroa pateix un accident mortal i li queden pocs dies. L'Aroa té un desig; casar-se amb en Mauro avans de morir. Minuts avans de la ceremònia, l'Elena comença una baralla amb l'Aroa perquè sap que no es pot moure per la malaltia, però sorprenentment sí pot! Aquest relat m'ha deixat amb intriga!

    ResponElimina
  14. El meu relat preferit a estat"fine line", ja que em sembla una història molt bonica entre mara i filla

    ResponElimina
  15. El relat que més m'ha agradat ha sigut Monica cooper,m'ha semblat molt curiós i interesant

    ResponElimina
  16. Soc la Júlia Saurí Andreu de 2nA, i el relat que més m'agradat ha estat Fine Line, perquè era molt bonic. La parta que m'agradat més personalment del relat de Fine Line ha estas la carta de la nena a la mare perquè es una canço d'un cantant que m'agrada molt.

    ResponElimina
  17. Hola soc el Albert Fernandez i llegint tots els relats curts n'hi ha més d'un que m'han agradat.
    Però el que més és el de "La seva olor" perquè era molt creatiu i també et deixa amb la intriga de com acaba, tambè s'ha de dir que estava molt ben escrit i molt ben pensat.

    ResponElimina
  18. Hola sóc L'Anaís de 2n B, m'ha agradat molt el desamor d'alguns, es una història molt bonica en que passa entre ells...

    ResponElimina
  19. Paula Pedraza Perales13 de maig del 2021, a les 2:52

    Hola soc la Paula de 2nB i llegin tots els relats curts,el que mes m'ha agradat es el de "Em dic Manala".
    Ya que es molt creatiu i deixa amb molta intriga al final.

    ResponElimina
  20. Hola, sóc la Carla Gatell de 2nA i després de llegir tots els relats curts hi ha hagut més d'un que m'ha agradat, però el meu preferit ha sigut el fine line, ja que ho ha explicat molt bé i també sé sentit la emocio en com ho a escrit. L'he escollit perquè m'ha commogut molt.

    ResponElimina
  21. Lucía Rodríguez Canals17 de maig del 2021, a les 8:01

    Hola, sóc la Lucía de 2nA i tots els relats que m'he llegit m'han agradat molt. Peroò el meu preferit ha estat "FINE LINE"

    ResponElimina
  22. Hola, sóc L'Eric Romero de 2nA i el relat que més m'ha agradat és "Fine Line", ja que m'ha agradat com ho ha explicat i sobretot com s'expressa el personatge i la història és molt bonica a la par que trista.

    ResponElimina
  23. El relat curt que més m'ha agradat ha sigut el de "La seva olor", ja que he trobat que era molt original, i al final m'ha deixat amb la intriga de saber com acaba.

    ResponElimina
  24. Hola sóc en Xavi de 2n A i el relat curt que més m'ha agradat ha sigut el de "La seva olor", ja que he trobat que era molt original, i al final m'ha deixat amb la intriga de saber com acaba.

    ResponElimina
  25. Hola, sóc el Sergio Chinchilla, i el relat que més m'ha agradat ha sigut el de Monica Cooper, perquè tracta de temes molt interessants per a mi, com l'amistat.

    ResponElimina
  26. Hola sóc el Gorka de 2n A i el relat que mes m'agrada es el del taxista y la persecució.

    ResponElimina
  27. Hola,sóc l'Hugo Bescós, i el relat que més m'ha agradat es "Fine Line",ja que m'ha agradat com esta explicat i sobretot la historia

    ResponElimina
  28. Hola, sóc la Laia Serrano i el relat que més m'ha agradat es ''Fine Line'' ja que esta molt bé escrit i es trist

    ResponElimina
  29. Hola soc el Pau Castaño i llegint tots els relats curts hi ha molts que m'han agradat.
    Però el que més és el de "secrets mortals" perquè es molt ben pensat i fet, i també perquè és un relat de misteri hi ha mi m'encanten, i sobretot aquest.

    ResponElimina
  30. Hola, soc en Joan Garcia de 2nB, el meu relat curt preferit es Fine Line, perque encara que la historia sigui trista , esta molt ben redactat.

    ResponElimina
  31. Hola, sóc la Sheila Garcia de 2n d'ESO B.
    El relat que més m'ha agradat ha sigut el de "El cas Fisher".
    Tenia un final molt inesperat i impactant i això és el que més m'ha agradat.

    ResponElimina
  32. Hola, sóc L'Eric Arcos de 2nA
    La història que més m'ha agradat es "Fine Line", és una història que està explicat molt a detall , hi han moments on pots posarta "Dintre la pell" de la protagonista. Es nota que està molt treballat.

    ResponElimina