dissabte, 4 de maig de 2019

El dilema

Enguany hem afrontat un dilema literari. Tres relats en prosa presentats a batxillerat han estat premiats vist que llur qualitat ha estat semblant. Sou del mateix parer? Llegiu-vos-els i comenteu.


Fantasia Crit de lluita Estimada jo del futur

27 comentaris:

 1. M'he llegit els tres i sincerament el que m'ha agradat més ha estat el de "Estimada jo del futur". Perquè l'he entès millor i sense cap dificultat. També perquè és com més entretingut, t'enganxa i sobretot per a la meva edat està molt bé. En canvi els altres també m'han agradat però crec que té un vocabulari més extens i la forma en que està escrit és més difícil d'entendre. però igualment els tres ha estat molt originals.

  ResponElimina
 2. M'he llegit els tres relats i el que més m'agardat has esta el de fantasi perquè ha estat el que més entes i per mi el mès original i molt ben pensat recomnaria que el llegisiu

  ResponElimina
 3. M'he llegit els relats i el que mes m'ha agradat a estat el de Estimada jo al futur. Es una historia que pot fer-te pensar en moltes coses i ajudar-te a reflexionar de que tots som diferents

  ResponElimina
 4. Me llegit tots tres però el que mes m'ha agradat és el Estimada jo del futur, és un bon relat m'ha agradat molt perquè el antens molt ràpid

  ResponElimina
 5. Sóc la Júlia Sánchez de 2nC i jo m'he llegit els 3 relats i m'han semblat molt bonics. El que més m'ha agradat ha sigut el de Fantasia.
  M'ha fet que vulgui llegir més i saber que passara al final i m'ha deixat amb molta intriga.

  ResponElimina
 6. Jo m'he llegit tots tres relats, però el que més m'ha agradat ha estat: Estimada jo del futur, és un relat el qual no és molt difícil d'entendre i està molt ben estructurat.

  ResponElimina
 7. El que més m'ha agradat de tots 3 ha sigut Crit de lluita:
  Francament no he entès molt la histori però més o menys se de que va.
  M'ha agradat molt sobretot la manera en ue l'historia està explicada a partir del punt de vista dels diversos membres de la familia.

  ResponElimina
 8. El que mes m'ha agradat es el de "Fantasia" perque es una historia d'amor molt bonica i fácil d'entendre

  ResponElimina
 9. M´he llegit els 3 relats, però el que més m´ha agradat ha estat el de "Crit de lluita " apart de que m´ha agradat molt el significat de l´historia es fàcil de llegir.

  ResponElimina
 10. Després d'haver-me llegit els tres relats m'ha costat molt decidir-me entre un, ja que els tres tractaven coses ben diferents i es notava la gran diversitat de maneres d'escriure de cada autor. Però finalment penso que el que més m'ha entusiasmat ha estat el de "Estimada jo del futur". M'ha semblat el tema més interessant i bastant original, i felicito a l'autora. Felicitats!

  ResponElimina
 11. A mi el relat que més m'ha agradat ha sigut el de "Estimada jo del futur". M'ha agradat molt ja que penso que els temes dels que parla són molt interessants i et fan sentir segura de tu mateixa. Moltes felicitats!

  ResponElimina
 12. El relat de Crit de lluita m'ha agradat molt perquè té una historia molt bona, també puc dir que m'ha agradat molt el tema de que la historia estigues representada en diversos punts de la família. M'ha agradat molt.

  ResponElimina
 13. El relat que més m'ha cridat l'atenció ha sigut el de "estimada jo del futur", és un relat que parla de moltes coses interessant, Et fa entendre que cadascú es com és i d'aquesta manera som únics. Felicitats a la autora.

  ResponElimina
 14. El relat que m'ha agradat mes es el de "estimada jo del futur" perquè em fa reflexionar i aprendre que et tens que voler com ets i ser com ets i es un bon consell.

  ResponElimina
 15. M'he llegit els tres relats i després d'haver-los rellegit, em quedo amb estimada jo del futur. Des que la vaig llegir per primera vegada em va enganxar i em va fer pensar moltes coses.

  ResponElimina
 16. A mi m´agradat molt els tres relats, pero el que més a estat el Crit de Lluita. El vaig llegir dos cops ja que la primera vegada no ho vaig entendre molt be, pero al segon cop me enganxat

  ResponElimina
 17. A mi, m'ha costat molt decidir-me, crec que els tres relats estan molt be, en quant al redactat en si i en quant a l'idea de els tres.La veritat és que cal felicitar als tres autors.Tot i així, a mi m'ha atret més l'história de "Encantada jo del futur".La història està molt ben pensada i és molt original, també trovo que està molt ben redactat, de manera que capta l'atenció fàcilment.Feliçitats a l'autora o a l'autor d'aquest relat!!

  ResponElimina
 18. Dels tres relats que m'he llegit el que més m'ha agradat ha set el de Fantasia, perquè és el que més m'ha fet quedar-ne fins al final en canvi els altres se m'han fet llargs.

  ResponElimina
 19. M'he llegit els tres relats i m'han agradat bastant, son molt bonics pero el que m'ha agradat mes es el de 《encantada jo del futur》 aquest relat m'ha semblat molt interesant.

  ResponElimina
 20. Jo m'he llegit els tres relats i el que més m'ha agradat ha estat el crit de lluita és el que costa més entendre però quan l'entén es el millor. Tots són originals i m'han agradat tots.

  ResponElimina
 21. Jo m'he llegit el relat del crit de lluita també igual que altre, només volia diir que molt sincerament.

  ResponElimina
 22. D'una banda el relat que més he gaudit ha estat el de "Estimada jo del futur" per la originalitat del argument, de l'altra, el que més m'agradat ha estat el relat "Fantasia" per la originalitat de com s'expressa l'escriptor escrivint.
  En general tots tres sòn molt creatius.

  ResponElimina
 23. A mi m'ha agradat molt el relat "Estimada jo del futur",ja que des del punt de vista de el/la llegidor/a li fa sentir molta intriga perquè vols saber si ja ha passat la malaltia la jo del futur.

  ResponElimina
 24. Jo sóc l'Antía i m'he llegit "Crit de lluita"
  Tot i que he hagut de rellegir algunes parts del relat per entendre-ho, trobo que és molt original i m'ha agradat molt.

  ResponElimina
 25. He llegit els tres relats i el que més m'ha agradat ha estat "Estimada jo del futur". Em sembla molt bonic i crec que tothom s'hauria d'aplicar algunes coses de les quals parla, com per exemple, estimar-se a un mateix o no guardar-se les penes.

  ResponElimina
 26. Jo com a Miquel Anguita no me le pogut acabar però pel tros que me llegit esta mol bé per això vull felicitar.

  Felicitats!

  ResponElimina