dissabte, 4 de maig del 2019

El dilema

Enguany hem afrontat un dilema literari. Tres relats en prosa presentats a batxillerat han estat premiats vist que llur qualitat ha estat semblant. Sou del mateix parer? Llegiu-vos-els i comenteu.


Fantasia Crit de lluita Estimada jo del futur

20 comentaris:

  1. Després d'haver-me llegit els tres relats m'ha costat molt decidir-me entre un, ja que els tres tractaven coses ben diferents i es notava la gran diversitat de maneres d'escriure de cada autor. Però finalment penso que el que més m'ha entusiasmat ha estat el de "Estimada jo del futur". M'ha semblat el tema més interessant i bastant original, i felicito a l'autora. Felicitats!

    ResponElimina
  2. A mi el relat que més m'ha agradat ha sigut el de "Estimada jo del futur". M'ha agradat molt ja que penso que els temes dels que parla són molt interessants i et fan sentir segura de tu mateixa. Moltes felicitats!

    ResponElimina
  3. El relat de Crit de lluita m'ha agradat molt perquè té una historia molt bona, també puc dir que m'ha agradat molt el tema de que la historia estigues representada en diversos punts de la família. M'ha agradat molt.

    ResponElimina
  4. El relat que més m'ha cridat l'atenció ha sigut el de "estimada jo del futur", és un relat que parla de moltes coses interessant, Et fa entendre que cadascú es com és i d'aquesta manera som únics. Felicitats a la autora.

    ResponElimina
  5. El relat que m'ha agradat mes es el de "estimada jo del futur" perquè em fa reflexionar i aprendre que et tens que voler com ets i ser com ets i es un bon consell.

    ResponElimina
  6. M'he llegit els tres relats i després d'haver-los rellegit, em quedo amb estimada jo del futur. Des que la vaig llegir per primera vegada em va enganxar i em va fer pensar moltes coses.

    ResponElimina
  7. A mi m´agradat molt els tres relats, pero el que més a estat el Crit de Lluita. El vaig llegir dos cops ja que la primera vegada no ho vaig entendre molt be, pero al segon cop me enganxat

    ResponElimina
  8. A mi, m'ha costat molt decidir-me, crec que els tres relats estan molt be, en quant al redactat en si i en quant a l'idea de els tres.La veritat és que cal felicitar als tres autors.Tot i així, a mi m'ha atret més l'história de "Encantada jo del futur".La història està molt ben pensada i és molt original, també trovo que està molt ben redactat, de manera que capta l'atenció fàcilment.Feliçitats a l'autora o a l'autor d'aquest relat!!

    ResponElimina
  9. Dels tres relats que m'he llegit el que més m'ha agradat ha set el de Fantasia, perquè és el que més m'ha fet quedar-ne fins al final en canvi els altres se m'han fet llargs.

    ResponElimina
  10. M'he llegit els tres relats i m'han agradat bastant, son molt bonics pero el que m'ha agradat mes es el de 《encantada jo del futur》 aquest relat m'ha semblat molt interesant.

    ResponElimina
  11. Jo m'he llegit els tres relats i el que més m'ha agradat ha estat el crit de lluita és el que costa més entendre però quan l'entén es el millor. Tots són originals i m'han agradat tots.

    ResponElimina
  12. Jo m'he llegit el relat del crit de lluita també igual que altre, només volia diir que molt sincerament.

    ResponElimina
  13. D'una banda el relat que més he gaudit ha estat el de "Estimada jo del futur" per la originalitat del argument, de l'altra, el que més m'agradat ha estat el relat "Fantasia" per la originalitat de com s'expressa l'escriptor escrivint.
    En general tots tres sòn molt creatius.

    ResponElimina
  14. A mi m'ha agradat molt el relat "Estimada jo del futur",ja que des del punt de vista de el/la llegidor/a li fa sentir molta intriga perquè vols saber si ja ha passat la malaltia la jo del futur.

    ResponElimina
  15. Jo sóc l'Antía i m'he llegit "Crit de lluita"
    Tot i que he hagut de rellegir algunes parts del relat per entendre-ho, trobo que és molt original i m'ha agradat molt.

    ResponElimina
  16. He llegit els tres relats i el que més m'ha agradat ha estat "Estimada jo del futur". Em sembla molt bonic i crec que tothom s'hauria d'aplicar algunes coses de les quals parla, com per exemple, estimar-se a un mateix o no guardar-se les penes.

    ResponElimina
  17. Jo com a Miquel Anguita no me le pogut acabar però pel tros que me llegit esta mol bé per això vull felicitar.

    Felicitats!

    ResponElimina
  18. Jo soc la Júlia Pitarque de 2n ESO A:
    El relat de "Fantasia m'ha agradat tal com esta escrit però no que sigui una historia d'amor ja que d'aquest tipus no m'agraden. el de "estimada jo del futur" es el que més m'ha agradat ja que es parla a ella mateixa de que es cuidi i s'estimi tal i com és.

    ResponElimina
  19. jo soc l' Eric garcia m'ha agradat molt aquest relat ja que a mi m' agrden les histories de amor

    ResponElimina